fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Obeležavanje ulica i kućnih brojeva u mesnim zajednicama “Crvenka”, “Selenča”, “Stara Selenča” i “Gornja Varoš”

kućni broj

Obeležavanje ulica i kućnih brojeva, u okviru projekta „Ažuriranje adresnog registra“, sprovešće se u ulicama mesnih zajednica „Crvenka“, „Stara Selenča“, „Selenča“ i „Gornja Varoš“, počevši od 2. decembra 2021. godine.

Lokacije ulica u kojima će se sprovesti obeležavanje, kao i termine izvođenja postavke tablica možete da pogledate u zvaničnom obaveštenju na sledećem linku: https://www.sombor.rs/aktuelnosti/obavestenja/obavestenje-o-terminima-obelezavanja-ulica-i-kucnih-brojeva-u-mesnim-zajednicama-crvenka-stara-selenca-selenca-i-gornja-varos-19-11-2021/

Ukoliko građani koji stanuju u ulicama u kojima će se vršiti postavka tablica sa nazivima ulica i kućnih brojeva, ne budu u mogućnosti da prisustvuju označavanju u terminu koje je naznačeno u zvaničnom obaveštenju, pismenim putem će biti obavešteni o njihovim obavezama po pitanju obeležavanja, mestu preuzimanja tablica, kao i drugim značajnim informacijama vezanim za označavanje.

Sredstva u vrednosti od 1.819.000,00 dinara za nabavku tablica sa nazivima ulica i kućnih brojeva obezbedilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, a Grad Sombor izvršio je nabavku 140 tabli sa nazivima ulica i 1446 tablica sa kućnim brojevima. Radove na obeležavanju ulica i kućnih brojeva sprovešće Javno komunalno preduzeće „Zelenilo“ Sombor.

Tagovi:
Pročitajte još: