Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

3 frizure za 40 celzijusa: Najmoderniji načini da nosite rep po vrućinama

rep

Frizure koje funkcionišu na vrućinama su, kao po pravilu, one sa podignutom kosom. Ovo su najmoderniji načini da nosite rep ovog leta

Konjski repovi, zajedno sa punđama, i dalje su kraljice letnjih frizura. Lako se prave, brze su i jedva da zahtevaju bilo kakvo znanje ili veštinu da bi se postigao napola pristojan rezultat. Uprkos tome što su bezvremenska frizura, koja nas prati otkako pamtimo za sebe i biće deo naše rutine zauvek, baš kao i ostale frizure, rep je podložan mikrotrendovima.

Dakle, u zavisnosti od doba godine ili ostatka sezonskih trendova, neki repovi su popularniji od drugih. Obično su to varijacije klasičnog repa, sa razlikama u visini, pritisku ili samom završnoj obradi.

Najmoderniji načini da nosite rep ovog leta:

Frizura za leto: Clean girl

Od kada smo 2023. svuda počeli da slušamo o konceptu „čistog izgleda“, trend ne jenjava. Primenljiv je i na rep i na punđu. U suštini to je krajnje zalizan i teksturiran konjski rep.

Ovakav rep postavljen je vrlo visoko, na temenu. Najpre poprskajte kosu vodom, a zatim stavite malo pene. Koristite češalj da zaližete kosu, a potom vežite rep. Po potrebi, koristitelak za kosu i ukosnice.

Frizure za leto: XL pony

Mega rep je možda i najveći trend leta 2024. Različiti tipovi repa su viđeni na modnim pistama, kao što su niski rep sa pletenicama, traka za glavu sa uglačanim repom… Ipak XL rep je trend sezone. Ovaj rep je nizak, a pravite ga tako što razdvojite kosu na tri dela: pramenove sa strane i pramen pozadi. Zavucite bočne pramenove ispod središnjeg da biste kosi dali volumen.

Frizura za leto: Definisani rep

Možda i najmoderniji način da nosite rep ovog leta jeste – definisan rep. Naglašen je razdeljak, a sam rep je srednje visine: ni previsoko, ni nisko. Prvo, napravite razdeljak i nanesite gel da ga učvrstite, potom vežite rep i podignite ga, Vratite se na razdeljak da ga dodatno definišete.

Tagovi:
Pročitajte još: