fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

3 znaka Zodijaka kojima konačno kreće u ljubavi: Stižu dani strasti i romantike

Planete

U astrologiji, planeta Mars povezana je sa agresivom energijom i razdražljivošću, dok Sunce simboliše naš ego, samosvest, volju i dostojanstvo. Kada se Sunce i Mars spoje, nastaje rađanje energije, volje, hrabrosti, kreativnosti i ljubavi.

Ovaj astrološki tranzit upozorava nas na ono što nas zaista muči, kao i na ono što želimo. Ljudi u većini slučajeva žele da se stvari dogode sada i odmah, a to često nije moguće, ali Sunce i Mars ujedinjeni mogu da pomognu da se neke stvari ipak ubrzaju.

Mars i Sunce u konjukciji primoravaju nas da duplo više razmišljamo o ljubavnim odnosima, a to se posebno odnosi na ova tri horoskopska znaka.

1. Ovan

Spremni ste da iskoristite sve pozitivne stvari koje će vam se dogoditi u narednom periodu. Bićete toliko svesni sebe da ćete iznenaditi svoje okruženje.

Iako vam u ljubavnom odnosu cvetaju ruže, ipak postoji prostor da ga nadogradite i uživate u još većoj i lepšoj ljubavi sa voljenom osobom. 

Okružite se lepotom, zanemarite sve i radite samo ono što volite.

Ukoliko ste slobodni i neko vam je “zapao za oko”, napravite prvi korak. Možda okolnosti nisu idealne, ali ljubav koja će se izroditi jeste. Ovo važi i za osobe rođene u znaku Ovna koje dugo tavore u braku ili vezi koja ih ne ispunjava. Nova osoba uneće vam radost u život i jedva čeka da joj priđete

2. Lav

Susret Marsa i Sunca donosi vam specifičnu energiju koja traži uvide u emocije i nova iskustva. Iskoristite ovu energiju da pronađete kreativnost i motivaciju kroz ljubav kako biste mogli da rastete i evoluirate.

Zadovoljni ste stabilnom emotivnom vezom i sada samo želite da nađete mir i da budete srećni. Imate pregršt ideja za budućnost, a voljena osoba će vas verno pratiti u svemu i imaćete bezuslovnu podršku.

Slobodnim Lavovima vreme je da se trgnu i osvrnu oko sebe – u njihovom neposrednom okruženju nalazi se neko ko bi im rado “pružio srce na dlanu”.

3. Jarac

Jarčevi su u poslednje vreme imali male ljubavne probleme, pa su često razmišljali da bi možda bilo bolje da budu sami. Međutim, na scenu stupaju Sunce i Mars koji će napraviti kosmički preokret i poslati pozitivne ljubavne vibracije.

Osetićete potrebu da porazgovarate sa voljenom osobom i priznate šta vas muči, a onda ćete osetiti veliko olakšanje i nalet energije da se ponovo borite za svoju vezu.

Ukoliko ste slobodni, javite se simpatiji iz prošlosti – velike su šanse da promenite svoj emotivni status.

Preuzeto: telegraf.rs

Tagovi:
Pročitajte još: