Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

5 najčešćih grešaka koje pravimo prilikom biranja kupaćeg kostima: Obratite pažnju i stajaće vam kao saliven

žena plaža

Retko ko se ne raduje letnjoj sezoni i ne priželjkuje duge, tople dane na plaži. Međutim, kao i svaki period godine i ovaj nosi svoje probleme, uglavnom vezane za izbor kupaćeg kostima.

Kada kupujete kupaći kostim, trebalo bi da imate na umu nekoliko najčešćih grešaka. A evo koje obavezno morate da izbegnete:

Ne kupujte „malo veći“ kupaći kostim

Zbog straha od isticanja navodnih problematičnih područja, mnoge žene kupuju bikini ili kupaći kostim koji je previše širok.
To nije dobra ideja, jer se tkanina dodatno rasteže u vodi. Često nošenje takođe će da ga brzo proširi. Dakle, kad kupujete kupaći kostim, pripazite da bude malo uži, a ne preširok – tada ćete ga mnogo duže nositi.

Ne ističete svoje adute

Kupaći kostim je kupljen, ali ne osećate se prijatno u njemu. Možda ste se kupujući previše vodili novim trendovima, a ne mnogo važnijim činjenicama. To može da vas isfrustrira tokom kupovine i da rezultira pogrešnim izborom.

Postoji veliki izbor stilova kada su u pitanju trendovi kupaćih kostima, koji naglašavaju različite delove tela. Zato razmislite šta vam se posebno sviđa na vašem telu i prema tome odaberite model.

Prekasno krećete u potragu

Novi trendovi odeće za plažu uvek dolaze u prodavnice od aprila. Ako u potragu krenete tek u avgustu, nećete imati sreće i dobićete samo robu koju niko drugi nije hteo.

Zato, ako postoje određene marke čije kupaće kostime volite, pretplatite se na njihov newsletter – tada ćete biti u toku sa svim novostima.

Uvek kupujete crne kupaće kostime

Naravno, crna je uvek laskava – ali takođe može vrlo brzo da izgleda dosadno. Osim toga, crna brzo izgleda i prilično oštro, posebno na bledoj koži.

Zato budite hrabriji! Nakon što pronađete svoj savršeni kroj, takođe možete da eksperimentišete sa bojama i uzorcima. Uostalom, odeća za plažu trebalo bi da ima jednu stvar: da bude zabavna i da učini vaše vreme na plaži još prijatnijim.

Imate nerealna očekivanja

Svakodnevna promatranje savršeno građenih devojaka na Instagramu i slično lako dovede do frustracije pri isprobavanju kupaćih kostima – uvek imate u glavi kako bi telo za plažu trebalo da izgleda.

Ipak, nemojte se ni u kom slučaju upoređivati s drugima. Lepi ste baš takvi kakvi jeste!

Tagovi:
Pročitajte još: