Aktivisti posadili novih 200 sadnica bagrema, uređen zeleni pojas kod mosta na Staparskom putu, a u Bačkom Monoštoru uređen centar sela

Nastavljeno sađenje u cilju podizanja vetrozaštitnog pojasa na obilaznici Gakovački – Subotički put.

MO Goge organizovao je novu radnu akciju u sklopu koje je nastavljeno sađenje bagremovih sadnica na obilaznici od Gakovačkog prema Subotičkom putu.

I pored hladnoće, aktivisti su se hrabro uhvatili u koštac sa unapred isplaniranim poslovima i poslali još jednom značajnu poruku o važnosti očuvanja životne sredine.

Pre dve nedelje je posađeno 300, a danas novih 200 sadnica. Cinj akcije jeste formiranje vetrozaštitnog pojasa. Pored praktičnog, akcija ima i estetski značaj, jer građenje ovog pojasa doprinosi unapređenju izgleda obilaznice.

U radnoj akciji je učestvovalo 20 aktivista među kojima su pored ljudi iz MO Goge bili i predstavnici MO Crvenka.

MZ Selenča uz podršku MO SNS Selenča organizovala je novu radnu akciju

Novoizabrani Savet mesne zajednice Selenča sproveo je danas radnu akciju u kojoj je učestvovalo oko 15 aktivista i kojoj se pridružio Mo SNS Selenča.

Obavljeno je sređivanje zelenog pojasa kod mosta na Staparskom putu, a sve sa prvenstvenim ciljem da se omogući bolja preglednost na raskrsnici prema Čičovima. Aktivisti su raskrčili i ulepšali ovaj prostor, a što je najvažnije – prilagodili ga potrebama učesnika u saobraćaju.

Najavljeno je da će se već u ponedeljak izaći na isti teren sa trimerima kako bi se finalizirali poslovi koji su isplanirani.

BOŽIĆNO SREĐIVANjE CENTRA U BAČKOM MONOŠTORU

Nekoliko vrednih aktivista uredilo centar sela.

Aktivisti MO Bački Monoštor organizovali su predbožićno sređivanje centra sela.

Aktivisti su u sklopu ove akcije pograbljali lišće, posekli grane i očistili centar kako bi meštani tokom praznika uživali u lepšem, doteranijem ambijentu.

MO Bački Monoštor želi svim sugrađanima srećne božićne praznike i uspešnu, plodonosnu novu 2018. godinu – navodi se u dopisima GrO SNS Sombor.