Aktivnosti JKP u opštini Kula tokom prethodne nedelje

Ekipe JKP “Ruskom” u prvoj nedelji avgusta pokosile su zelene površine u centru, oko bazena u Ruskom Krsturu i oko osnovne škole i centra u Kruščiću. Takođe, uklonjena je trava i očišćeni su trotoari u Kruščiću.

U Sivcu, radnici JKP „Radnik“ uredili su prostor kod Županije, postavili rukohvate i očistili stepenište. Pokošen je prostor oko bunara i železničke stanice, pružnih prelaza i bankina na putnom pravcu Sivac – Mali Stapar. Uklanjeno je visoko rastinje u zoni nepreglednih raskrsnica, popravljen je mobilijar u parku i centru Sivca, te saniran pešački prelaz u ulici Kornelija Sentelekija.

Ekipe JKP „Vodovod“ pokosile su bankine i atmosferske kanale u ulici Maršala Tita i izvršile redovnu kontrolu fekalnih pumpi na potisnom vodu. Priključen je i novi korisnik na vodovodnu mrežu u ulici Slobodana Penezića u Novoj Crvenki.

Radnici JKP „Komunalac“ u Kuli, pored redovnih aktivnosti svake radne jedinice, sanirali su havariju na vodovodnoj mreži u ulici Slobodana Penezića i postavili privremene rampe u Lenjinovoj ulici, kako bi tokom izmenjenog režima saobraćaja zbog radova na saniranju putne mreže, kamioni za odnošenje otpada imali lakši pristup kontejnerima.