Aktivnosti kulskih komunalnih preduzeća tokom prethodne nedelje

Tokom prethodne nedelje, ekipe javnih komunalnih preduzeća u opštini Kula nastavile su uređenje zelenih površina u okviru svojih redovnih aktivnosti.

U Crvenki su radnici JKP „Vodovod“, pored kosidbe i uređenje javnih zelenih površina, započele i sanitarnu seču stabala. U ulici Žarka Zrenjanina je otklonjen problem zagušenja kanalizacione mreže, koji je nastao nakon obilnih padavina.

Radnici JKP „Ruskom“ zaduženi za komunalne poslove u Kruščiću, pored redovnih poslova uredili su zelene površine oko stambenih zgrada i groblje u ovom naselju, dok su ekipe zadužene za uređenje Ruskog Krstura uklonile visoko rastinje na više lokacija i pokosile prostor oko Doma zdravlja, kao i u parku.

U Sivcu, ekipe JKP “Radnik” uredile su i pokosile zelene površine na groblju. Pored toga saniran je kvar na vodovodnoj mreži u ulici Živka Džuvera i pokošene su bankine u glavnoj ulici.

Radnici RJ “Vodovod” JKP „Komunalac“ izvršili su redovnu kontrolu i čišćenje pumpi fekalnih stanica i podstanica u Kuli.

Uklanjanje grana koje ometaju vodove elektromreže u Sivcu, kao i orezivanje i uklanjanje grana na više lokacija u Kuli obavila je ekipa odeljenja “Urbanističko planiranje i održavanje puteva”, dok su radnici RJ „Čistoća“ pokosili zelene površine i brinuli o higijeni javnih površina na više lokacija u Kuli.