Apatinska pivara podržava sportske klubove u Apatinu

U okviru održane svečanosti povodom dodele godišnjih nagrada najuspešnijim sportistima opštine Apatin, kompanija Apatinska pivara najavila je saradnju i potpisivanje sponzorskih ugovora sa sportskim klubovima iz Apatina.

“Verujemo da će ulaganje u sport doprineti stvaranju boljih uslova za sve rekreativne i profesionalne sportiste i nadamo se da će mnogi od onih koji sada treniraju u košarkaškom klubu Dunav, omladinskom fudbalskom klubu Mladost-APA, kajak klubu Panonija i rukometnom klubu Apatin stasati u vrhunske sportiste i šampione na koje ćemo biti ponosni. Možda upravo neko od njih, za koju godinu ponese titulu sportiste godine na nivou opštine Apatin” – izjavio je ovim povodom Vojkan Marić, direktor proizvodnje.

Apatinska pivara je prijatelj i pokrovitelj mnogobrojnih kulturnih, muzičkih i sportskih dešavanja, na nacionalnom i regionalnom nivou.

Kao društveno odgovorna kompanija pivara je posvećena pružanju podrške lokalnoj zajednici u kojoj posluje kroz različite projekte. Projekat ulaganja u lokalni sport upravo i potvrđuje da kompanija prepoznaje važnost sporta na lokalnom nivou.

Izvor: 025info.rs