Apatinski Potrčko starim i nemoćnim osobama besplatno dostavlja lekove

Čuveni Potrčko, servis koji već nekoliko godina nabavlja i dostavlja građanima Apatina brojne kućne potrepštine poput hrane, pića, cveća, raznih poklona, starijim osobama potpuno besplatno dostavlja i lekove.

– Za naše starije sugrađane pored standardne usluge obezbeđujemo besplatnu dostavu lekova na kućnu adresu, podsetio je slušaoce Zoran Rakić jedan od osnivača ovog servisa tokom uključenja u program radio Dunava.
– Zbog snega i poledice starijim i nemoćnim osobama se ne preporučuje da izlaze iz kuće, kaže Rakić i dodaje da je besplatna usluga dostave lekova rezervisana licima koja iz ovih ili drugih razloga ne mogu da napuste stan.

Servis Potrčko će uskoro obeležiti tri godine od osnivanja a postao je prepoznatljiv u Apatinu po tome što sve više građana koriste njihove usluge zbog udaljenosti prodavnice, poslovne ili privatne zauzetosti, ali i nemogućnosti napuštanja stana iz bilo kog razloga.

Radno vreme Potrčka je od devet ujutro do jedanaest uveče, osim nedelje kada je radno vreme skarćeno do 14 časova. Kontakt telefon je 066/00-51-51.

Izvor: Radio Dunav