Besplatna radionica – Uticajni komunikator

Pozivamo sve zaiteresovane da dodju na besplatno predavanje na temu “UTICAJAN KOMUNIKATOR”

Predavanje će se održati u prostorijama Regionalne privredne komore Zapadnobačkog okruga u ulici Venac Stepe Stepanovića 30 u Somboru, 10. oktobra 2018. godine sa početkom u 11.00 časova.

Vaša komunikacija može biti uticajna i sa lakoćom možete postići rezultate koji mogu biti od velike pomoći vama i saradnicima u kolektivu u kojem radite ili vodite. Dozvolite sebi da unapredite veštine svoje komunikacije i postanete uticajni sagovornik primenjujući komunikacione obrasce u skladu sa komunikacionim potrebama različitih karaktera vaših sagovornika prepoznajući njihove stilove komunikacije i komunicirajući na njima prihvatljiv način.

Zašto je važna komunikacija, na koje načine je možete unaprediti i upotrebiti u različitim situacijama, kao i kako pomoću komunikacije postići bolje poslovne rezultate saznaćete tokom radionice.

Predavanje je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta prijave su neophodne, te molimo sve zainteresovane da pošalju potvrdu elektronskim putem najkasnije do 7. oktobra 2018.godine. na mejl jovana.vujkovic@pks.rs

Izvor: rpksombor.co.rs