Bespovratna sredstva za preduzetnice

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam je raspisao Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava ženskom preduzetništu. To se odnosi na dodelu bespovratnih sredstava ženskom preduzetništvu za subvencionisanje troškova nabavke mašina, opreme, računarske opreme, softvera ili usluge u cilju inoviranja i digitalizovanja procesa proizvodnje i operacija u domenu marketinga i trgovine u 2019. godini.

Rok za podnošenje prijava je 12. novembar 2019. godine.

Sredstva se odobravaju po principu refundacije, a namenjena su za subvencionisanje izdataka za nabavku mašina/opreme ili računarske opreme ili softvera ili usluge u 2019.godini i to:

  1. koja su kupljena, isporučena i isplaćena (kumulativno) u celosti u periodu od 1. maja
  2. godine do 26. ooktobra 2019. godine, ili koja će biti kupljena, isporučena i isplaćena (kumulativno) u celosti najkasnije do 20. decembra 2019. godine.

Više informacija i dokumentacija na linku:

http://www.spriv.vojvodina.gov.rs/index.php/lat/konkursi1/javni-pozivi1/88-javni-pozivi-latinica/1351-26-oktobar-2019-javni-konkurs-za-dodelu-bespovratnih-sredstava-zenskom-preduzetnistvu-za-subvencionisanje-troskova-nabavke-masina-opreme-racunarske-opreme-softvera-ili-usluge-za-inoviranje-i-digitalizovanje-procesa-u-domenu-marketinga-i-trgovine?fbclid=IwAR1HogusuPCgzRbaWlavHvMalU-XiaTaWXxlrIfSv94Urtxnd1FAevmDnVc

Izvor: kula.rs