fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

BK „Sombor“ plasirao se u plej-of Regionalne bokserske lige

Antonio Ratković i Dragana Jovanović

Poslednje kolo Regionalne bokserske lige održano je juče, u Gradskoj hali „Mostonga“ u Somboru. Ovaj sportski događaj ispratili su gradonačelnik Antonio Ratković, član Gradskog veća, Slobodan Stanić i načelnik Zapadnobačkog okruga, Goran Nonković.

Ratković je ispred Grada uručio prigodan poklon bokserki Dragani Jovanović, koja je osvojila vicešampionsko mesto na Evropskom prvenstvu u Jerevanu.

Učešće na takmičenju su uzeli i bokseri BK „Sombor“, koji su u plej-of prošli kao drugoplasirana ekipa.

U omladinskoj konkurenciji Milan Čakširan je poražen je predstavnika baljalučke „Slavije“, Alena Rahimića, dok su Dimitrije Andrejević i Vladimir Beriša pobedili Strahinju Carevića (BK „Loznica“) i Dženisa Vanića (Novi Pazar).

U seniorskoj konkurenciji ostvarene su četiri pobede i zabeležena dva poraza.

Nazif Sejdi je slavio nad Ivkovićem (BK „Slavija“), Nikolić je pobedio Amara Drplanina (BK „Vardar“), Bojan Stanojlović je bio bolji od Miloša Nikolića (BK „Loznice“), dok je Milisav Savić dobio Aljaža Bana (BK „Maribor“).

Poraze su doživeli Vladimir Gubaš (od Daria Tomića – BK „Loznica“) i Aleksandar Manić (od Juraja Solde – BK „Slavija“).

Za regionalnu titulu, pored Somboraca, boriće se i Novi Pazar koji je takmičenje završio na prvom mestu sa 202 boda, „Slavija“ (Banja Luka) kao trećeplasirana sa 159 bodova i „Loznica“, koja je takmičenje u Somboru završila na četvrtom mestu sa 155 bodova.

Tagovi:
Pročitajte još: