fbpx
15°C
Broken clouds

Bojan Lazarov počinio samoubistvo – Glumac skočio sa mosta na Adi

Bojan Lazarov

Glumac Bojan Lazarov (50) zauvek nas je napustio, nakon što je skočio sa mosta na Adi.

Tužnu vest o smrti Bojana Lazarova, koji je počinio samoubistvo, objavila je na Instagramu glumica Jelena Đokić koja se oprostila od njega.

Ovaj glumac mnogima je poznat po ulogama u “Klopci”, “Beogradskom fantomu”, “Mirisu kiše na Balkanu”, “Istini i lažima”, “Tajnama vinove loze”, “Crvenom mesecu” i “Vikendu sa ćaletom”.

Nažalost, njegova plodonosna karijera zauvek je okončana, a iako je poznat njegov glumački život, gotovo da niko ne zna njegove privatne tajne.

Život ovog glumca obeležila je borba protiv teškog oboljenja. Njega je godinama mučila depresija, a pre dve godine pokušao je da oduzme sebi život. Ipak, lekari su tada uspeli da ga sačuvaju.

Glumac je, međutim, nastavio da se bori protiv ove bolesti, a danas je oduzeo sebi život skokom sa mosta na Adi i na mestu je ostao mrtav, piše “Kurir”.

Iza njega su ostala dva deteta, koja je dobio iz braka, koji se završio razvodom.

Bojan Lazarov je bio član ansambla Malog pozorišta “Duško Radović”. Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića. Od 1996. godine profesionalno je glumio u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je član Narodnog pozorišta u Somboru. Ostvario je brojne uloge u pozorištima u Beogradu i Somboru.

Izvor: Blic / Foto: Lepa i srećna

Tagovi:
Pročitajte još: