BSK i Mladost i dalje poravnati na vrhu tabele PFL Sombor

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 25. kola Područne fudbalske lige Sombor, a pobedu su na domaćem terenu slavile obe ekipe sa vrha tabele. BSK iz Bačkog Brestovca je bio ubedljiv protiv Budućnosti iz Mladenova, završeno je rezultatom 5:0, dok je Mladost iz Bačkog Petrovca pobedila somborsku OFK Šikaru sa 2:1.

Pet kola pre kraja prvenstva dve ekipe su poravnate na vrhu tabele sa 58 bodova i nastavljaju borbu za šampionsku titulu.

BSK do kraja prvenstva igra protiv Starog grada iz Bačke Palanke i Poleta iz Sivca kući, odnosno Hercegovca iz Gajdobre, Terekveša iz Svilojeva i OFK Šikare iz Sombora u gostima.

Petrovčanima predstoje ogledi protiv Lipara i Krila Krajine iz Bačke Palanke na domaćem terenu, odnosno Mladosti iz Kruščića, Hajduk Juniora iz Kule i Rusina iz Ruskog Krstura u gostima.

Borac iz Bačkog Gračaca je proteklog vikenda odigrao 4:4 sa ekipom Hajduk Junior iz Kule. Osvajanjem samo jednog boda na domaćem terenu Gračani su korak dalje od opstanka u društvu područnih ligaša.

Rezultati ostalih susreta 25. kola: ŽAK – Hercegovac 4:2, Slavija – Stari grad 0:2, Krila Krajine – Terekveš 2:0, Rusin – Polet 3:0 i Lipar – Mladost (K) 2:1.

U sledećem kolu BSK gostuje kod Hercegovca, dok će Borac igrati u Mladenovu protiv Budućnosti.

Izvor: Radio Odžaci