fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Budite korak ispred: Astrolozi otkrivaju kako ostavljaju muškarci po Zodijaku

Raskid

Skandalozane raskide i izlive besa ili pak raskid preko preko SMS-a,astrolozi otkrivaju šta možete očekivati od muških znakova horoskopa.

Ovan

Za Ovna je lični život od velikog značaja: kada je sve dobro, pun je snage i energije, i obrnuto. U ljubavi je velika posvećenost tipična za Ovna. Ali ako im nešto ne odgovara, reći će to direktno, bez uvijanja i odlaganja. Namera Ovna da raskine može da vas pogodi kao grom iz vedra neba ali takvo ponašanje je tipično za ovaj Znak. Ako je Ovan doneo odluku da raskida, onda nema mesta za kompromis.

Bik

Bik je obično vrlo brižan i velikodušan. Osobe ovog znaka traže jake veze, pa im raskid nije jednostavan. Ali ako Bik sumnja u vernost partnera, onda njegova ljubomora nema granice. Ako razmišlja da raskine, onda predstavnik ovog znaka obično pažljivo analizira partnera, procenjuje da li je moguće nastaviti vezu i na osnovu toga odlučuje da li će raskinuti ili će partneru dati još jednu šansu.

Blizanci

Blizanci ne traže samo vezu, već i svoju srodnu dušu. Stoga, među njihovim kriterijumima obično stoje: inteligencija, visoko obrazovanje i zajednička interesovanja. Ali ako je predstavnik ovog znaka razočaran u svog partnora, vrlo lako će raskinuti preko telefona, bez problema. Istovremeno, klasični Blizanci će vam zameriti mnogo stvari ali ni na kraju nećete biti sigurni šta je razlog raskida. Najverovatnije ćete morati da prihvatite da ste mu dosadni ili da ne ispunjavate njegove zahteve.

Rak

Za Raka je porodica sveta, pa ako se veže za nekoga, onda je to vrlo ozbiljno, na duge staze i sa velikim planovima. Muškarci Rakovi traže ženu koja liči na njegovu majku. Žena Rak će zahtevati dve stvari od muža: poštovanje roditelja i povratak kući sa posla na vreme. Neće vam često zamerati ali će tiho ključati u sebi. Tako da jednog dana, kada se njihova čaša strpljenja prelije, bez razmišljanja prekida vezu i odlazi.

Lav

Lav je tipičan vatreni znak koji može da vas voli najviše na svetu ali i žestoko mrzi. U partnerskim odnosima predstavnici ovog znaka važe za osecajne . S obzirom na to da Lave karakteriše velikodušnost, sigurno će uviti raskid na najbolji mogući način, kako biste razumeli kakvu ste sreću propustili. Na primer, daće vam šik buket i napisati ljubavno pismo u kom vas ostavljaju.

Devica

Devica je, po pravilu, vrlo zahtevna u vezama: nije im lako udovoljiti jer traže savršenstvo od partnera! Pored toga, teško je čekati osecajne ispovesti ljudi ovog Znaka: Device ne vole da pokazuju svoja osećanja drugima – teže da održe svoju nezavisnost. Devica obično više voli raskid, držeći listu partnerovih nedostataka u malom prstu. Tako da će jedne večeri samo da puknu i kažu vam sve što ste pogrešno uradili tokom prethodnih nekoliko meseci.

Vage

Vage se dobro osećaju kada su voljene. Ne vole budu sami i stalno traže partnera u kog će se ludo zaljubiti! Obično odlažu raskid do krajnje granice, pokušavajući da izglade svađu i konflikte koje imate. Ali na kraju, loši maniri i neetičko ponašanje često postaju glavni razlog za rastanak. Međutim, Vaga će ostati mirna do kraja i pokušaće da raskine bez skandala.

Škorpija

Kod tipične Škorpije vlada mnogo uzbuđenja i osećajnosti što se manifestuje i u ljubavi. Ovoj temperamentnoj prirodi potreban je partner koji će u potpunosti ispuniti sve njene potrebe. Voljena osoba treba da pripada samo Škorpiji i nikom drugom! Veoma joj je važno da vas povredi prilikom raskida, pa će često pogoditi vašu slabu tačku kada vas budu ostavljali.

Strelac

Za Strelce kažu da su nepopravljivi optimisti, i to je tačno. Oni uvek veruju u najbolje – kako u životu, tako i u vezama. Lojalan je i uvek će pružiti partneru drugu šansu ako ima nade za njihovu budućnost. Međutim, Strelčevi ne podnose laži. Prilikom rastanka, najčešće nemaju izlive besa i nastoje da partner razdvajanje doživi kao nešto pozitivno. Traže pozitivne strane raskida i obično nude da bivšem partneru ostanu prijatelj.

Jarac

Jarčevi su obično tajnoviti ali ako ste mu se zaista dopali, onda će vam to definitivno reći – elegantno i nenametljivo. Osobe ovog Znaka obično nisu pristalice drame i histerije, pa vezu završavaju prilično smireno. Prvo, tipičan Jarac će razmisliti o odluci da raskine 100 puta, a nakon što se uveri da je to ispravno, on će se mirno i bez nepotrebnih scena rastati sa partnerom.

Vodolija

Vodolije se vrlo neobično upoznaju ali na kraju i raskidaju sa partnerom. Obično to rade putem poruka. Lako stiču kontakt na aplikacijama za upoznavanje, a ponekad mogu efikasno da vam skrenu pažnju na sebe u baru ili tokom šetnje parkom. Istina, u vreme raskida, takva lagodnost može dodatno da uznemiri partnera, ali takve su i Vodolije. Po pravilu, one zapravo ne žele da se „opterećuju“ dugim razgovorima. Ali želeće da ostanete u prijateljskim odnosima.

Ribe

Za Ribe, ljubav je večni i glavni stimulans života, razlog za radost i motivaciju. Osobe ovog znaka imaju tendenciju da se raspadaju u vezama. Ponekad čak razmatraju da spasu vezu po svaku cenu, pa su spremni da oproste apsolutno sve. Dugo će vam pričati o svojim osećanjima i koliko su povređeni. Neće zaboraviti da spomenu da im nedostaje vaša pažnja, razumevanje i da im dva dana niste nešto poklonili.

Tagovi:
Pročitajte još: