CINEPLEXX PONOVO PROGLAŠEN ZA NAJBOLJI BIOSKOP U SRBIJI: Čuveni lanac bioskopa dobitnik Best Buy nagrade za najbolji odnos cene i kvaliteta

Najbolji!

Beograd, 31.07.2019 – Bioskopi “Cineplexx” su još jednom proglašeni za najbolje bioskope u Srbiji, prema oceni potrošača u kategoriji odnosa cene i kvaliteta.

“Renomirana Best Buy” nagrada je uručena bioskopu Cineplexx čime je potvrđena dugogodišnja liderska pozicija ovog bioskopskog lanca u Srbiji.

Švajcarska kuća “ICERTIAS”, koja dodeljuje “Best buy” nagrade, sprovela je onlajn anketu gde je najveći broj ispitanika na pitanje: “Navedite naziv lanca bioskopskih sala koje prema Vašem ličnom iskustvu i mišljenju, nude najbolji odnos cene i kvaliteta na srpskom tržištu”, naveo bioskope “Cineplexx”.

Potvrda o kvalitetu je došla direktno od potrošača, koji su slobodnim odabirom, naveli da u bioskopima “Cineplexx” dobijaju najbolju uslugu za cenu koju plaćaju.

– U bioskopima “Cineplexx” posetioci se uvek nalaze na prvom mestu i ponosni smo na činjenicu da su oni sami prepoznali kvalitet usluge kojem težimo kao kompanija. Iako imamo višedecenijsko iskustvo u prikazivaštvu, konstantno se trudimo da nivo usluge unapredimo, a ova nagrada je potvrda da smo na pravom putu – izjavio je rukovodeći partner kompanije “Cineplexx”, Kristof Papusek.

Cineplexxi trenutno posluje u četiri grada u Srbiji, sa tri bioskopa u Beogradu i jednim u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, sa daljim planovima za širenje u glavnom gradu Srbije.

Bioskope Cineplexx u Srbiji godišnje poseti oko 2.000.000 posetilaca.

Foto: Promo

Preuzeto: SrbijaDanas