Crveni krst Odžaci nastavlja sa edukacijom učenika osnovnih škola

U nastavku edukacije učenika osnovnih škola, Crveni krst Odžaci realizovao je predavanja u osnovnim školama u Karavukovu i Odžacima.

U OŠ “Bora Stanković” u Karavukovu teme su bile “Bezbednost u saobraćaju” i “Prevencija HIV/AIDS-a i polno prenosivih infekcija”. Prvo predavanje bilo je o bezbednosti saobraćaja za učenike prvog razreda, a predavač predsednik Crvenog krsta Odžaci Radivoje Radivojević.

O prevenciji HIV/AIDS-a i polno prenosivih infekcija učenicima osmog razreda predavanje je održao Nebojša Stamenković, dugogodišnji volonter Crvenog krsta Odžaci i edukator za ovu oblast.

U realizaciji navedenih aktivnosti učestvovao je stručni saradnik Davor Stojilković.

Crveni krst Odžaci je u OŠ “Miroslav Antić” u Odžacima realizovao tri predavanja na temu “Borba protiv trgovine ljudima” za učenike osmog razreda. Realizatori su edukatori za ovu oblast Minja Pejčić i Milijana Jovanović.

U OŠ “Branko Radičević” u Odžacima održano je predavanje o bezbednosti u saobraćaju za prvake ove škole, a zatim i za prvake OŠ “Miroslav Antić” u Odžacima. Realizatori ove aktivnosti bili su Nebojša Stamenković i Radivoje Radivojević.

Izvor: Radio Odžaci