Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Da li imate više mobilnih telefona? WhatsApp ima sjajnu funkciju!

WA

Trenutno se testira povezivanje više Android telefona na jedan WhatsApp nalog.

Prošlog meseca, u beta verziji WhatsApp-a za Android, dobili smo specijalnu verziju “companion moda”, koji omogućava korisnicima da povežu postojeći WhatsApp nalog sa Android tabletom, a ovog meseca dobićemo tu funkciju i za telefone.

Iako se ne zna kada će “poboljšana verzija” ovog režima stići na telefone, počela je da se pojavljuje na brojnim beta nalozima, što bi moglo da znači uskoro, piše WaBetaInfo, prenosi Tportal.

U novoj beta verziji vrlo je lako proveriti da li možete spojiti svoj nalog sa sekundarnim uređajem. Sve što treba da uradite je da otvorite opcije na ekranu za registraciju da biste videli opciju povezivanja drugog uređaja “Link device”. Ako vidite ovu opciju, to znači da se vaša beta verzija WhatsApp-a može povezati sa drugim pametnim telefonom.

Nakon povezivanja na drugi telefon, svi razgovori će biti dostupni na oba uređaja. Pošto je ovo još uvek beta verzija, neke funkcije će ostati nedostupne – kao što je praćenje lokacije uživo, ili neke funkcije sa stikerima.

Ova funkcija trenutno podržava do četiri uređaja, pri čemu su razgovori i dalje šifrovani – bez obzira koji pametni telefon koristite.

“Companion mode” je trenutno dostupan samo nekolicini korisnika, a navodno će više njih dobiti pristup u narednim nedeljama. Zvanično lansiranje za sve još uvek nije potvrđeno.

Tagovi:
Pročitajte još: