Da li je Kuper najtrapaviji pas na svetu?

Ko drugome jamu kopa, sam u nju upadne, kaže stara narodna poslovica. Ne znamo kome je 10-mesečni mešanac Kuper kopao ovu jamu, ali ne samo da je u nju upao, već je morao da traži pomoć od vlasnice kako bi izašao!

Vidite, Kuper je nedeljama kopao rupu u dvorištu. I nakon tog mukotrpnog posla je uspeo da upadne u tu istu rupu, pa još i da se zaglavi tako da ne može da izađe bez pomoći! Nakon što je njegova vlasnica Pejdž Siger (23) okačila ovu fotku na Twitter pre nekoliko dana, Kuper je, sasvim zasluženo, dobio zvanje najglupljeg psa na svetu.

Doduše, kaže Pejdž, nije on toliko glup, koliko je jednostavno trapav i blesav i to često zabavlja čitavo njihovo domaćinstvo u Melirendu.

Kad ga je zatekla u ovom položaju, Pejdž je odmah počela da se smeje i brže-bolje napravila nekoliko fotki pre nego što ga izvade. Kuper nije delovao uplašeno niti kao da mu je neprijatno, već je prosto zbunjeno gledao oko sebe, svestan toga da je upao u situaciju iz koje ne zna kao da se izvuče. Srećom, vlasnica ga je odmah izvadila, pa nije proveo više od dva minuta u rupi.

Izvor: Luftika