Dan otvorenih vrata u Mesnoj zajednici Ratkovo

Danas su u Mesnoj zajednici Ratkovo, meštani sela imali priliku da u svojoj Mesnoj zajednici u periodu od 9 do 11 časova, iznesu svoje probleme, predloge i sugestije predsednici opštine mr Latinki Vasiljković, njenim pomoćnicima Igoru Praći i Miloradu Stanišiću.Sastanku su prisustvovali i sekretar MZ Ratkovo Svetlana Šulović i direktorica Centra za socijalni rad Gordana Lukić sa svojom saradnicom.
Prema rečima predsednice Opštine, oko 20 građana je posetilo MZ Ratkovo.
Velika mi je čast i zadovoljstvo kako zbog velikog interesovanja tako i zbog mogućnosti da rešimo sve probleme koje su nam građani izneli. Problem većine je ″Peletara″, koja meštanima sela stvara mnogo problema, ali se nadamo da ćemo u narednom periodu uspeti da nađemo rešenje za ovaj problem. Praksa obilaska Mesnih zajednica će se nastaviti kao i do sada, imamo želju da saslušamo i upoznamo sve građane i pomognemo im u rešavanju problema. – istakla je Vasiljković.
Nakon prijema u Mesnoj zajednici predstavnici lokalne samouprave su obišli naseljeno mesto kako bi sagledali situaciju u cilju rešavanja problema građana.