Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Dnevne aktivnosti somborskog komunalnog preduzeća „Vodokanal“

Radnici „Održavanja vodovodne mreže naseljenih mesta“ JKP „Vodokanal“, danas su izvršili radove na demontaži uličnog liniskog hidranta u ulici Oslobođenja u Stanišiću. Tokom izvođenja radova, dolazilo je do kratkotrajnih prekida vodosnabdevanja potrošača. Takođe, radnici angažovani na „Održavanju kanalizacione mreže grada“ izvodili su radove na redovnom godišnjem servisu i zameni pumpi na prepumpnim stanicama u Gogama i u salaškom naselju Bukovac 1. Redovan servis pumpi na prepumpnim stanicama izuezno je značajan, kako bi ceo sistem kanalizacione mreže imao optimalan rad.
Sektor Izgradnje sa građevinskom operativom, po nalogu Gradske uprave, danas je izveo radove na izgradnji slivnika i ulivne garniture sa taložnikom na atmosferskoj kanalizaciji na uglu ulica Neznanog junaka i Ilije Garašanina u Somboru. Atmosferska kanalizacija je u nadležnosti Grada, dok JKP “Vodokanal” po nalogu izvodi radove na održavanju i sanaciji.
Radnici sektora baždarnice započeli su danas plansku zamenu vodomera, tako da ovim putem molimo sve potrošače da radnicima „Vodokanal-a“omoguće pristup mernim mestima.

Tagovi:
Pročitajte još: