Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Druga „Sivačka regata“ i „Regina fest „za vikend na Malom Staparu

Regata

Druga „Sivačka regata“ održaće se predstojećeg vikenda, 29. i 30. juna. Pravo učešća imaju svi punoletni građani koji vole i cene prirodu i prema njoj se, u skladu sa tim, i odnose. Okupljanje učesnika počeće u petak, 28. juna, kada će se, oko 15 časova, čamci spustiti u vodu. U večernjim časovima učesnici Regate imaće priliku da uživaju u druženju i muzičkom programu „Regina festa“ na Malom Staparu. Glavni deo programa zakazan je za subotu, 29. jun. Regata će startovati  u 10 časova, a očekivano trajanje vožnje je 4 sata. Kamp Regate biće na „Tromeđi“ u Somboru, gde će biti organizovan ručak, a vreme će biti ispunjeno raznim aktivnostima i takmičenjima i druženjem uz muziku do kasno u noć. Polazak nazad je sledećeg dana, a očekivano vreme dolaska na Mali Stapar je u nedelju oko 17 časova.

Prijave učesnika moguće su do četvrtka, 27. juna, i moraju biti u formi poruke na Viber, SMS ili na broj telefona 060/711-2223. Kotizacija za učešće je 1500 dinara po učesniku, što služi za pokrivanje zajedničkih troškova, organizacije, hrane, opreme i prevoza opreme, ozvučenja, goriva za strujni agregat, plin za kuvanje, pripreme prostora za kamp itd.

Kao što je napomenuto, nešto ranije, u četvrtak, 26.  juna, počeće besplatan Kamp za roditelje, decu i omladinu „Regina fest“. On će trajati do nedelje, 30. juna, a kroz četiri dana učesnici će imati priliku da učestvuju u sportskim i rekreativnim aktivnostima, borilačkim sportovima, atletici, fitnesu, fudbalu, košarci, stonom tenisu, pecanju, višeboju i spremanju hrane na logorskoj vatri, u umetničkim i edukativnim radionicama, u svirci oko logorske vatre i zip lajnu.

Tagovi:
Pročitajte još: