Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Epic MEGA Sale 2024: Vrhunske igre za male pare, plus po jedna “za dž” svake nedelje

Igrice

Epic Games Store je pokrenuo veliku rasprodaju igara, tokom koje će igrči moći da kupe većinu igara iz aktuelne ponude uz veoma atraktivne popuste.

Epic MEGA Sale 2024 je počeo u četvrtak 16. maja i trajaće sve do četvrtka 13. juna.U tom periodu, na svakih sedam dana Epic će besplatno deliti po jedan novi naslov. Ipak, ti naslovi nisu još uvek svi objavljeni, pa će zato svake nedelje predstavljati pravo iznenađenje.


Popusti zaista atraktivni, a ovo su samo neki od primera: Tiny Tina’s Wonderlands i Far Cry 6 se prodaju sa 75 odsto popusta, pa njihova cena iznosi samo 15 evra.

Horizon Zero Dawn Complete Edition se prodaje po ceni od 12,49 evra. A pravi hit po zabavi što pruža i količini sadržaja koju nudi je Assassin’s Creed Valhalla, koji u standardnom obliku košta manje od 12 evra.

God of War, Mortal Kombat 1 i Dying Light 2 Stay Human – Reloaded Editon se mogu pazariti za polovinu standardne cene.

A čak i da uopšte ne razmišljate o kupovini, rasprodaju vredi pratiti jer je svake nedelje moguće dobiti neku od igara potpuno besplatno. Prvi takav poklon je igra Dragon Age: Inquisition, i to verzija koja sadrži sve naknadno objavljene dodatke.

Tagovi:
Pročitajte još: