Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(FOTO) „Dani bundeve“ održani u Kuli

„Dani bundeve“ održani u Kuli 8

Proteklog vikenda, u Kuli, održana je je tradicionalna manifestacija „Dani  bundeve“. Ovogodišnju manifestaciju posetio je i pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević, koji je obišao štandove, porazgovarao sa izlagačima i kupovinom proizvoda podržao njihov rad. Istakao je da ova manifestacija, ali i druge u opštini, pokazuju da Kula zauzima značajno mesto na turističkoj mapi Srbije.

Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, zahvalio se pokrajinskom sekretaru na poseti i podršci, uveren da će ova manifestacija naredne godine biti održana u potpuno obnovljenom parku.

„Želim da se zahvalim pokrajinskom sekretaru za privredu i turizam, gospodinu Ivaniševiću, na poseti i podršci koju daje i lično, ne samo kroz sredstva iz sekretarijata, kao i na lepim rečima. Saradnja sa pokrajinom uvek je bila odlična i siguran sam da će biti i nadalje. Ova manifestacija nije naša najveća manifestacija, ali je sigurno jedna od najtoplijih i najlepših. Održava se u kulskom parku, sledeće godine potpuno obnovljenom, jer bi trebalo da u toku sledeće godine krenu veliki radovi na ovom prostoru. Manifestacija okuplja nekoliko udruženja, pre svega ,,Eko Kulu” koja je nosilac samog događaja koji je polako rastao i uključio mnoge druge organizacije, odnedavno i Udruženje odgajivača sitnih životinja i razne druge organizacije i udruženja i ispunjava ono što smo i zamislili da postignemo – da na dan kada se ona održava u Kuli većina građana dođe ovde i uživa u ovom programu“, poručio je Miljanić.

Tagovi:
Pročitajte još: