(FOTO) Nagrađeni korisnici senior kartica

Pedeset korisnika apatinske senior kartice izabranih na izvlačenju krajem oktobra otputovalo je minulog vikenda na nagradni izlet u Sremske Karlovce. Opština Apatin je na ovaj način rešila da nagradi poverenje najstarijih sugrađana, budući da je preko 1800 njih do sada preuzelo senior karticu, sa kojom ostvaruju niz popusta i pogodnosti u apatinskim prodavnicama i firmama.

Pedeset naših starijih sugrađana obišlo je Sremske Karlovce, gde su imali priliku da se upoznaju sa znamenitostima ovog mesta važnog za srpsku kulturu i istoriju, posete Sabornu crkvu i čuvenu Karlovačku gimnaziju, obiđu muzej meda i vina i saznaju više o poznatoj tradiciji vinogradarstva ovog kraja. Dobitnici su takođe posetili i manastir Krušedol, zadužbinu plemićke porodice Branković iz ranog 16. veka.

Apatinski penzioneri su ovom prilikom pohvalili inicijativu opštinske uprave da organizuje ovakav izlet i izrazili želju da se više sličnih aktivnosti organizuje u budućnosti. Podsetimo, izleti za korisnike senior kartica će biti redovno organizovani, kako bi svi penzioneri dobili priliku da učestvuju, budući da je ovo svojevrstan način da se kao zajednica odužimo i odamo priznanje najstarijim sugrađanima.

Opštinska uprava takođe podseća da je u toku treći krug prijava za apatinsku senior karticu. Prijave se vrše u opštinskoj upravi, kancelarija br. 33, a potrebno je poneti ličnu kartu i penzioni ček.

Izvor: soapatin.org