Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(FOTO) Pet medalja za Kajak klub „Sombor“

Pet medalja za Kajak klub „Sombor“

Proteklog vikenda je održano Otvoreno prvenstvo Vojvodine na Tikvari u Bačkoj Palanci. Učešće je uzelo 23 kluba iz Vojvodine, dva kluba iz Hrvatske, jedan iz Bugarske i jedan iz Kine, sa ukupno 250 takmičara, koji su se borili za najsjajnija odličja.

Svoje predstavnike imao je i Kajak klub „Sombor“, a kada je reč o plasmanima, oni su sledeći:

  • U konkurenciji pionirki na 500m u jednosedu Una Bošnjačić osvojila srebrnu medalju. U istoj trci Helena Ivković kroz cilj prošla kao 8.
  • U trci pionirki na 1000m u jednosedu je Helena Ivković zauzela 6.mesto u finalu. U dvosedu kod pionirki na 500m Helena Ivković i Una Bošnjačić trku su završile na 5. poziciji.
  • U konkurenciji kadetkinja Anastasija Gubica u finalu na 500m zauzela 8.mesto, na 200m kroz cilj prošla kao 9. dok je u dvosedu na 500m sa Unom Bošnjačić nažalost za nijansu izgubila odličje stigavši u cilj kao 4.
  • U konkurenciji seniorki u jednosedu na 200m, 500m i 1000m Krisztina Bedőcs nije imala premca i tako osvojila tri zlatne medalje. U dvosedu na 200m sa partnerkom Antonijom Nađ Kosanović potvrdile su svoj kvalitet i osvojile su i četvrtu zlatnu medalju na otvorenom prvenstvu Vojvodine.
  • U konkurenciji seniora na 1000m Ervin Holpert zauzeo je 4.mesto, dok je na 500m kroz cilj prošao kao 7.
Tagovi:
Pročitajte još: