Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Frojdov test: Da li ste sa pravom osobom za vezu ili brak

sigmund frojd

Veza ili brak sa nekim često se smatra lutrijom, te mnogi ne znaju da li su zaista izabrali pravu osobu.

Međutim, mnogi psiholozi veruju da možemo sagledati pravu prirodu druge osobe i njene skrivene strane ako se oslobodimo iluzija.

Austrijski psihijatar Sigmund Frojd dao je univerzalni savet kako prepoznati slabog ili mentalno jakog muškarca, odnosno proceniti da li je to partner koji će moći da ide s vama kroz život, razvija se, voli potpuno i motiviše vas da postanete bolji.

Frojd je smatrao da svako može biti slab, čak i uspešni i bogati ljudi, osobe na pozicijama i sa snažnom reputacijom.

Mentalna snaga osobe može se odrediti jednostavno: prema Frojdu, mentalna stabilnost određena je problemom koji osobu može izbaciti iz takta.

Testiranje čoveka na mentalnu stabilnost je jednostavno. Dovoljno je izreći stav koji nije u skladu sa njegovim i posmatrati reakciju.

Ako osoba počne da gubi živce i pređe na povišen ton, to su znaci slabosti.

Ako vas gleda zbunjeno i nudi nekoliko rešenja za vaše probleme, smatra se da je mentalno snažna i izbalansirana osoba, što je čini dobrim izborom za partnera.

Ovaj test možete primeniti kod svake osobe i on vam može pomoći da odredite da li sa nekim zaista možete praviti planove.

Kada je sve idealno i romantične varnice vas vode, naročito na početku odnosa, živimo u iluziji i nismo sigurni kako će neko reagovati kada se pojave izazovi. Frojdov savet svakako može uštedeti energiju i možda vas zaštiti od razočaranja.

Tagovi:
Pročitajte još: