FSS dodelio sportsku opremu klubovima iz Zapadnobačkog okruga

Fudbalski savez Srbije u Somboru je nastavio veliku akciju podele sportske opreme klubovima širom zemlje. Delegacija FSS uručila je juče poklone klubovima iz Zapadnobačkog okruga koji se takmiče u prvom i drugom razredu Međuopštinske lige Sombor.

Sportsku opremu dobio je 21 klub sa teritorije Gradskog saveza Sombor i opštinskih saveza Odžaci, Apatin i Kula. FSS je ovu akciju pokrenuo pre svega u cilju pomoći manjim klubovima i podrške radu mlađih kategorija.

Oprema je iz asortimana proizvođača “Umbro”, tehničkog sponzora Fudbalskog saveza Srbije, a svaki klub je dobio garnituru dresova, šortseva i štucni, kao i pet takmičarskih lopti.

Delegaciju FSS koja je posetila Sombor činili su savetnik u FSS i bivši selektor Ilija Petković, generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović i član Skupštine FSS Goran Drača. Goste je u ime Gradskog fudbalskog saveza Sombor pozdravio predsednik Dragan Bubanja.

Sportsku opremu dobila su i tri kluba iz opštine Odžaci, FK “Radnički 1918″ Ratkovo, FK “Omladinac” Deronje i FK “Panonija” Lalić.

Izvor: Radio Odžaci