Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Glas za listu „Aleksandar Vučić – za našu decu.“ je glas za budućnost Srbije

Poslednjeg dana izborne kampanje “Aleksandar Vučić – Za našu decu.”, aktivisti Srpske napredne stranke Sombor Mesnih odbora Nova Selenča 1 i 2, Kljajićevo, Gornja Varoš 1 i 2, Čonoplja, Goge, Doroslovo, Venac, Stapar, Bezdan zajedno sa aktivistima iz MO Kolut, Bački Breg i Bački Monoštor, organizovali su informativne štandove.

Građani su, od strane aktivista na poklon dobijali promotivni materijal, SNS Informator i flajere, a o velikim projektima urađenim za Sombor i naseljena mesta, razgovarali su sa članovima Gradskog odbora, koji su prisustvovali štandu. U Staparu je sa meštanima razgovarala Dragana Mrđenov, koja je prisutne podsetila na najbitniji projekat za njihovo mesto, a to je izgradnja puta Stapar – Sivac.

Za završetak kampanje, svi aktivisti su imali samo jednu poruku za sve sa kojima su razgovarali, a to je, da u nedelju, 21.juna, izađu na izbore i zaokruže broj 1 ~ “Aleksandar Vučić – Za našu decu.”, jer time daju glas za politiku koju vodi Srpska napredna stranka na čelu sa njenim predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Tagovi:
Pročitajte još: