(VIDEO) Glišić pobedu SNS u Smederevskoj palanci poklonio Vučiću: Ostvarili smo čudesno dobar rezultat

– Ovde je više od jedne decenije vladala DS i stanke DOS-a – poručio je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić

 

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić ocenio je da je ta stranka juče ostvarila “čudesno dobar rezultat” na izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevske Palanke.

SNS je osvojila 66,45 odsto glasova, a Glišić je u izjavi Tanjugu čestitao svim građanima koji su “na miran i dostojanstven način jasno rekli šta je njihova volja i kuda žele da se kreće Smederevska Palanka”.

– Ovde je više od jedne decenije vladala DS i stanke DOS-a. Oni su stvorili velike obaveze, a time i veliki posao za sve naše ljude koji budu vodili Smederevsku Palanku. Pred nama je mnogo posla – rekao je Glišić.

Naglasio je da je pobeda SNS u Smederevskoj Palaci pre svega pobeda predsednika te stranke Aleksandra Vučića koji, kako je naveo, nije mogao da učestvuje u kampanji zbog državnih obaveza koje je imao.

– Ali znamo da mu je jako stalo, da ga je jako obradovao ovaj rezultat i ovu pobedu večeras poklanjamo njemu – poručio je Glišić.

Pred članovima SNS u Smederevskoj Palanci je, naglasio je, veliki posao da smanje dugove i probude nadu u ljudima kako bi građani “osetili da je došla vlast koja brine o svakom građaninu”.

Foto: Tanjug/Filip Kraincanic

– I da Smederevsku Palanku vratimo na mesto koje zaslužuje – na mesto opštine u kojoj žive ljudi koji veruju da su dani koji dolaze dani u kojima će manje brinuti o budućnosti svoje dece, jer će se dešavati stvari koje će olakšati njihov život i svih onih koji žive s njima – poručio je Glišić.

Cenzus su na juče održanim izborima prešle još DS sa 9,40 odsto glasova, koalicija SPS-JS sa 7,30 odsto glasova i Narodna stranka Vuka Jeremića sa 5,35 odsto glasova, naveo je Glišić.

Za njima slede, kako je naveo, oni koji nisu prešli cenzus: lista Dveri-Nova Srbija s 3,33 odsto glasova, nezavisna lista Most 1,73 odsto glasova i koalicija SRS i Pokret Snaga Srbije 1,58 odsto glasova.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=XP1AvfbeMb8[/embedyt]

izvor:Telegraf.rs