Godina dana timskog vođenja opštine

Danas je u velikoj sali SO Apatin održana konferencija za medije povodom godine dana od kada je promenjena vlast u opštini Apatin.

Na konferenciji su pored lokalnih funkcionera bili prisutni i direktori apatinskih javnih preduzeća.

Konferenciju je otvorio Jevto Milojević, pomoćnik predsednika opštine Apatin za investicije i zahvalio se svima što su mu pružili priliku da bude deo tima koji trenutno vodi opštinu Apatin. On je istakao kako je upravo taj tim zaslužan za činjenicu da je opština Apatin za nepunih godinu dana dobila sredstva iz pokrajine i republike za čak 21 projekat.

Nakon Milojevića, govorila je zamenica predsednika opštine Apatin, Dubravka Korać, koja je naglasila  da je timski rad ono po čemu je nova lokalna vlast prepoznatljiva i po čemu se razlikuje od svojih prethodnika. Sem toga, govorila je i o realizaciji velikih projekata vazanih za Apatin, ali i sela apatinske opštine.

U završnom izlaganju, novinarima se obratio Milan Škrbić, predsednik opštine Apatin, koji se zahvalio svom timu na saradnji i poverenju koje mu je ukazano od 13. januara 2017. godine. On je istakao da je poslednjih godinu dana pored pomoći od republičke Vlade od 60 miliona dinara u opštinu kroz projekte prispelo još preko 80 miliona dinara. Ono što je naglasio jeste da je siguran u to da će Apatin u naredne tri godine biti prepoznatljiv prvenstveno po investicijama.