Gradsko veće predlaže izmene odluke o mesnim zajednicama

Na 35. sednici Gradskog veća, održanoj 29. novembra 2016. godine, Veće je utvrdilo Predlog odluke o drugim izmenama i dopunama  Odluke o mesnim zajednicama. Izmene i dopune se odnose na produženje mandata članova saveta najduže do 12 meseci iz razloga ekonomičnosti, a Predlog je  Skupštini upućen  na razmatranje po hitnom postupku.

Veće je usvojilo i šeste izmene i dopune Plana javnih nabavki Gradske uprave grada Sombora za 2016. godinu, te razmotrilo četiri amandmana odbornika Lasla Sladeka.

Odbornik Sladek je uložio četiri amandmana i to dva na Predlog odluke o osnivanju JKP „Vodovod“ Bezdan, amandman na Predlog odluke o organizaciji Gradske uprave grada Sombora i na Predlog odluke o prvim izmenama i dopunama Odluke o maksimalnom broju zaposlenih u sistemu javnog sektora grada Sombora za 2015. godinu. Gradsko veće je razmotilo i  odbacilo  amandmane odbornika Sladeka.

Gradsko veće je odlučilo o finansijskim i drugim pitanjima iz delokruga svog rada – navodi se u objavljenom dopisu Poslova informisanja i odnosa sa javnošću Gradske uprave grada Sombora.