„Hajduci“ odlični na međunarodnom turniru u Beogradu

Članovi Karate kluba „Hajduk“ ostvarili su sjajne rezultate na prestižnom međunarodnom turniru „Nipon top ten“ koji je održan u Beogradu, a na kojem je učestvovalo više od 600 takmičara iz 60 klubova iz pet zemalja. Među njima su bila 24 takmičara i čak 8 ekipa Hajduka koji su ostvarili izvanredne rezultate kako u ekipnoj, tako i u pojedinačnoj konkurenciji.. Zlatnim medaljama okitili su se mlađa seniorka Natalija Seratlić u kategoriji do 55 kilograma, nada Matea Kalmar u kategoriji preko 54 kilograma, pionir Stefan Karapandža u kategoriji do 45 kilograma, pionirke Lana Ljubenković u kategoriji do 36 i Mia Vojčena u kategoriji do 37 kilograma, kao i ekipa juniorki. Na turniru se posebno istakla Natalija Seratlić koja je nastupila u tri kategorije, dve pojedinačne i jednoj ekipnoj i osvojila dve zlatne medalje i jednu srebrnu, zbog čega je proglašena za najuspešnijeg takmičara na turniru, pa joj je poseban poklon uručila organizator turnira naša proslavljena karatistkinja Tanja Petrović.
Prema rečima trenera u Karate klubu „Hajduk“ Nikole Grebera u klubu su veoma zadovoljni prikazanom formom i ostvarenim rezultatima na održanom turniru, a za proteklu sezonu i celu 2019. godinu kažu da je jedna od najuspešnijih u 42 godine dugoj klupskoj istoriji.
Takođe, u Karate klub „Hajduk“ je stiglo još jedno priznanje. Naime, čak tri članice ovog kluba su pozvane u nacionalni karate kamp Reprezentacije Srbije na Tari, a koji je deo pripremnog ciklusa za predstojeći Evropski šampionat za kadete, juniore i mlađe seniore, koji će u februaru biti održan u Budimpešti. U nacionalnom kampu reprezentacije će od 21. do 27. decembra boraviti Natalija Seratlić, Marko Međedović i Aleksandra Đikić.