fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Haos u Kliničkom centru: „Da vam se ne žuri na miting?!“ Sestre maltretirale polupokretne pacijente na ortopediji

Klinika

Nezapamćen skandal u Kliničkom centru Srbije! Polupokretni pacijenti doživeli su danas niz neprijatnosti kada su se sestre ortopedije i osoblje zaposleno u KC obrušile na njih dok su tražili medicinsku pomoć.

-Da vam se ne žuri na miting?! Da nećete možda tako jedva pokretni na miting SNS-a?! Gde vam se žuri?! Jeste li iz SNS-a“?

Građani koji su se javili redakciji 24sedam užasnuti nekulturom zaposlenih sestara i osoblja u Kliničkom centru Srbije, izrazili su nevericu i ogorčenje ovako skandaloznim ophođenjem prema njima.

– Zar je moguće, vide u kakvom smo stanju došli na Ortopediju, da nas vređaju i ponižavaju i propituju da li smo članovi SNS-a? Jel se zdravstvena pomoć ukazuje na osnovu političkog opredeljenja? – kaže pacijentkinja koja je doživela pravu torturu na Ortopediji i dodaje:

-Ovo nema nigde! Ovakvo ponižavanje nisam doživela nikada za svog života! Ja jedva hodam, a oni mi se obraćaju na tako ponižavajući način! Neko od osoblja je prokomentarisao, jasno sam čula: „Došli da ih popravimo da mogu na miting“! Sramota!

Drugi pacijent, koji je došao da skine gips sa noge, slično se „proveo“.

-Jel i ti žuriš na miting SNS-a?“. -Ne znam šta bih rekao, osim da je možda bolje da umesto što je ova vlast uložila u bolnice i opremu, možda je više trebalo uložiti u obrazovanje ovih ljudi. Džaba nama sve ovo, kad nas ovakvi neguju.

Redakcija 24sedam je uputila mail sa pitanjima načelniku Ortopedije i direktoru Kliničkog Centra da li su upoznati sa ovim skandaloznim događajem i kakav je njihov stav, kao i koje korake će dalje preduzeti povodom ove situacije.

Tagovi:
Pročitajte još: