Istorijska pobeda SNS-a na lokalnim izborima u Kuli

Od samog osnivanja, podrška građana koju dobija Srpska napredna stranka raste iz godine u godinu u celoj Srbiji, a izbori koji su održani u nedelju u četiri opštine u Srbije, još jednom su posvedočili ove tvrdnje.

Kulska opština je bila jedna od te četiri opštine, a rezultati koji su ostvareni premašili su mnoga očekivanja. Pre samo dve i po godine, Srpsku naprednu stranku je podržavalo oko 8.500 građana što je u tom trenutku bilo 41,57%. Poverenje koje je tada dobila SNS, valjalo je i opravdati, te je svaka godina donosila nove izazove i nove poduhvate.

Formirana je industrijska zona, rekonstruisane su škole, Domovi kulture, Dom zdravlja, a ono što građani najviše cene, otvorena su mnoga radna mesta. Prilika da građani kažu šta misle o svemu tome bila je u nedelju 16.12.2018. godine, kada je podrška Srpskoj naprednoj stranci porasla za neverovatnih 2.000 glasača, odnosno celih 20%. Srpsku naprednu stranku je juče podržalo preko 10.500 građana opštine Kula, odnosno 61,78%.

Ono što se dugo nije videlo na političkoj sceni u Srbiji je jedinstvo i stabilnost, a poslednjih godina smo svedoci upravo toga zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci. Stabilnost i jedinstvo su najbolji pokazatelj budućim investitorima da je Srbija pogodno mesto za ulaganje, a takva slika podiže ugled naše zemlje ne samo u regionu, već u čitavoj Evropi i svetu.