Ivona spremna za finale “Srbija u ritmu Evrope”

Predstavnica Grada Sombora na takmičenju “Srbija u ritmu Evrope” polako završava pripreme za finalno takmičenje. Ivona Damjanović, ovogodišnja predstavnica Grada Sombora na najvećem dečijem muzičkom takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ ne krije svoje oduševljenje kada je reč o probama i samom spremanju za takmičenje.

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović i gradski većnik za oblast kulture i obrazovanja Nemanja Sarač, obišli su danas Kulturni centar „Laza Kostić“ gde je u toku bila još jedna uspešna proba ove veoma talentovane devojčice za koju Miloš Marković muzički direktor festivala „Ritam Evrope“ kaže da ove godine Sombor ima izuzetno jakog takmičara koji po njemu spada u top pet favorita.

Gradonačelnica Dušanka Golubović pozdravila je sve učesnike, pre svega našu predstavnicu Ivonu Damjanović, devojčiće koje će upotpuniti scenski nastup kao i roditelje koji su prisustvovali probi.

„Grad Sombor zaista i ove godine ima najboljeg predstavnika, mi vam želimo da pre svega uživate u ovom što radite i da na samom finalnom nastupu zaboravite na tremu i radite ono što inače radite pevate i igrate zato što to volite. Mi ćemo vam biti podrška u svakom smislu i bodrićemo vas iz prvih redova“ istakla je gradonačelnica i dodala da će grad Sombor obezbediti prevoz kako za učesnike tako i za sve njihove drugare koji budu želeli da im lično pruže podršku na finalu u Vrnjačkoj Banji .

Da podsetimo, učesnici ovog programa „Srbija u ritmu Evrope“ su deca iz osnovnih i srednjih škola, iz preko 20 gradova i opština Srbije, koja će pevati na jeziku jedne zemlje Evrope, koja im bude dodeljena. Naša predstavnica će predstavljati Hrvatsku.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću