JKP “Prostor” izvršio rekonstrukciju nadstrešnice na autobuskom stajalištu na Vojvođanskoj ulici, JKP “Vodokanal” sanirao kvar u ulici Heroja Pinkija u Somboru

Radnici JKP „Prostor“ Sombor, u skladu sa Planom izvođenja radova na rekonstrukciji autobuskih stajališta na području grada Sombora, završili su rekonstrukciju nadstrešnice na autobuskom stajalištu na Vojvođanaskoj ulici, u gradu Somboru. U poslove upravljanja putevima, koje je Grad poverio “Prostoru“, između ostalih spadaju i poslovi vezani za uređenje putnog pojasa, i autobuska stajališta kao sastavni deo putnog pojasa. Kako je postojeća nadstrešnica bila u potpunosti deformisana i oštećena, bila je neophodna njena zamena. Rekonstruisana nadstrešnica na autobuskom stajalištu je prilagođena Pravilniku, modernog izgleda, prekrivena leksanom. U narednom periodu, radnici će nastaviti izradu i montažu nadstrešnica na autobuskim stajalištima, a postavljanje istih biće po prethodno definisanom planu i prioritetima.

Tokom prepodneva, radnici angažovani na poslovima „Održavanje vodovodne mreže grada“ JКP “Vodokanal”Sombor, sanirali su kvar na vodovodnoj liniji, koji se dogodio u ulici Heroja Pinkija kod kućnog broja 63 u Somboru . Sanacija kvara protekla je sa prekidom vodosnabdevanja potrošača samo u zadnjem delu ulice do pruge.