JKP “Vodokanal” sanirao kvarove na vodovodnoj mreži grada, JKP “Prostor” nastavio radove na održavanju trotoara u naseljenom mestu Kljajićevo

Radnici sektora održavanja vodovodne mreže grada JKP “Vodokanal” Sombor, tokom prepodneva, otklonili su kvar na vodovodnoj mreži u ulici Slaviše Vajnera Čiče. Za vreme intervencije došlo je do prekida vodosnabdevanja potrošača u zgradi E 10, u pomenutoj ulici. Takođe, radnici sektora baždarnice otklonili su curenje u vodomernoj šahti u Radišićevoj ulici u Somboru, gde je došlo do prekida vodosnabdevanja potrošača u delu pomenute ulice i to od raskrsnice sa Višnjićevom do raskrsnice sa ulicom Milana Toplice.

Nakon završenih radova na asfaltiranju trotoara u Čonopljanskoj ulici i ulici Marka Oreškovića u naseljenom mestu Kljajićevo, radnici „Vojput“d.o.o iz Subotice, nastavili su radove na asfaltiranju trotoara u samom centru sela. Radovi se izvode prema Planu radova na osnovu prioriteta Mesne zajednice, a pod nadzorom stručno-tehničkih službi JKP „Prostor“ Sombor.