Još jedan u nizu sjajnih nastupa Milice Zanze

Sada više nema nikakvih dilema, mlada Apatinka Milica Zanze u svom uzrastu, na trci od 60 metara, nema dostojnu konkurenciju i sasvim je izvesno da će u skoroj budućnosti morati da se takmiči sa mnogo starijim rivalkama. Milica je u subotu nastupila u Šapcu na Gospojinskom mitingu, koji organizuje AK Tempo iz Šapca, a pojavili su se takmičari iz svih najboljih klubova Srbije, čiji su treneri mogli samo da konstatuju da je Milica Zanze neprikosnovena u kratkim deonicama. Ona je popravili lični rekord i sada iznosi 9,24 na 60 metara, a koliko je to dobar rezultat,  potvrđuje podatak da je drugoplasiranu ostavila iza sebe na oko desetak metara.
Nije ona blistala samo u ovoj trci, već je svom klubu donela medalju i u skoku u dalj, gde je sa 3,96 osvojila titulu prvaka.
Inače, na ovaj miting malobrojna ekspedicija iz apatinske opštine otišla je bez trenera Bojana Tomaševića, ali su mu i pored toga priredili prijatno iznenađenje, jer su pored Milice odličja doneli još Dragana Popović-bronzu na 60 metara trčavši za Prigrevicu i odlični Nemanja Kovačević, koji je osvojio prvo mesto u bacanju votexa i drugo mesto u trci na 60 metara.
Nadomak medalja bile su i Elena Ćopić, Iva Raić i Uroš Mandić, ali ovoga puta nisu imali sreće, što svakako ne umanjuje njihov doprinos celokupnom sjajnom utisku.