Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Još jednom pokazao koliki je siledžija: Ćuta ponovo divlja i histeriše! Lažni ekolog prekinuo konferenciju SNS

Ćuta

Lažni ekološki aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta, ponovo je i to u Skupštini Srbije pokazao kako je za njega nasilje jedini vid borbe.

Uz salvu optužbi i uvreda, prekinuo je konferenciju za medije poslanika Srpske napredne stranke Milimira Vujadinovića u holu Narodne skupštine Srbije.

Ovo je još jedan dokaz da je nasilje jedini način kojim opozicija pokušava da dođe na vlast.

Podsetimo, Ćuta je nedavno upao i na konferenciju za novinare predsednice Skupštine Ane Brnabić, koja je uprkos njegovom divljačkom ponašanju, ostala smirena i reagovala krajnje racionalno, ali beskompromisno.

– Srbija protiv nasilja uživo. Ovako izgleda poštovanje svih građana Republike Srbije, doma Narodne Skupštine, ovako izgleda kada mislite da procedure i pravila, pa na kraju krajeva i pristojno ponašanje ne moraju da važe za vas. Čovek je sve sam o sebi rekao, ne bih tu imala šta da dodam. Hvala na ovom performansu, ovo je još jedan dokaz kako neki od njih zamišljaju dijalog. Čovek dođe, iako se nije odazvao ni na jedan razgovor, ni na jednom sastanku se nije pojavio, dođe ovde, kaže šta ima, optuži za različite gluposti, a sve što je izgovorio su laži, sve o predsedniku Srbije Aleksandra Vučića, preko mene kao predsednice Narodne skupštine, pokupi se i ode. Ne sasluša odgovor, ne zanima ga razgovor. Jedina sramota u tome je što on pripada grupi koja sebe zove Srbija protiv nasilja – ironično je tada konstatovala Brnabićeva.

Video pogledajte OVDE.

Tagovi:
Pročitajte još: