“JV 058 Prigrevica” pobednik turnira u malom fudbalu

Sinoć je pred oko 500 gladalaca, finalnim utakmicama u sve četiri konkurencije završen zimski turnir u malom fudbalu koji se igrao pod nazivom „Apatin 2016/17“.

Tokom minulih 13 dana gledaoci su mogli ga uživaju u atraktivnim potezima mnogih majstora malog fudbala, a naslov seniorskog prvaka zasluženo je pripao ekipi JV 058 Prigrevica koja je u finalnoj utakmici savladla Kafe plesni bar Trik sa 3:1. Predvođeni najboljim igračem turnira Goranom Milanovićem, kao i najboljim strelcem Srđanom Vukovićem Prigrevčani su tokom čitavog turnira bili bolji od svojih protivnika, pa im je za takvo zalaganje i prikazanom igrom pripala laskava titula najbolje ekipe. Za najboljeg golmana proglašen je Nikola Ićitović takođe iz šampionskog sastava.

U borbi za treće mesto, po mnogima prvi favorit za naslov prvaka Česma invest savladala je Vlaneks iz Gakova sa 4:3.

Kompletni rezultati sinoć odigranih utakmica:

mlađi pioniri Finale Česma invest – Vija Produkt 1:3
pioniri Finale Mini picerija WOW – Papir šop 0:0 penali 2:3
veterani za treće mesto APA – Česma invest 0:2
veterani Finale Picerija “Zamak” – Džigi 1:5
seniori za treće mesto Česma invest – Vlaneks 4:3
seniori Finale JV 058 Prigrevica – Kafe plesni bar Trik 3:1

Kod mlađih pionira najbolji golman je Aleksa Majstorović (Paksel), najbolji strelac Marko Dmitrović (Vija Produkt), a najbolji igrač Robert Geler (Česma invest), kod pionira za najboljeg golmana proglašen je Stefan Rodić, najbolji stralac je Petar Repac, a igrač Pavle Zorić svi iz pobedničke ekipe Papir šop.

I kod vetrana su izabrani najbolji pojedinci iz pobedničkog sastava Džigi, stralac Dejan Smiljanić, golman Damir Desnica, a igrač Dušan Jakovljević.

Tokom sinoćnjeg programa odigrana je i revijalna utakmica posvećena sećanju na nekadašnjeg velikog ljubitelja sporta, dobrog prijatelja i sjajnog lekara dr Mladena Bastu gde se pojavio veliki broj nekadašnjih apatinskih fudbalera, ali i rekreativaca koji sun a taj način želeli da ulepšaju finalno veče.

Organizator turnira Sportski savez opštine Apatin zadovoljan je kompletnim utiskom, kao i suđenjem gde su Aleksandar Katalinić, Miodrag Rakić, Jovica Jerilović, Radomir Radujko i mladi Danijel Popović odlično odradili svoj deo posla.

Posebnu zahvalnost organizator upućuje prodavnici boja i lakova Alma kao i pekari Tri brata.

Izvor: Radio Dunav