fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Kako će vaš horoskopski znak umreti, prema astrolozima? Koga će ubiti proždrljivost, a ko će se udaviti u kadi

Smrt

Rođenje i smrt su jedine sigurne stvari u ovom našem prelepom, brutalnom svetu i najbolje što možemo da uradimo je da prostor između njih učinimo nezaboravnim.

Po rečima Raka u horoskopu, autora i kulturnog kritičara Hantera S. Tompsona koji je živeo po svojim pravilima i umro od svoje ruke, „Život ne bi trebalo da bude putovanje u grob sa namerom da bezbedno stignemo u lepom i dobro očuvanom telu, već radije kliziti u oblaku dima, potpuno istrošen i glasno izgovarajući „Vau! Kakva vožnja!”

U znak proslave te radosne vožnje i zbog naše univerzalne, neizbežne smrti, donosimo vam listu verovatnih uzroka smrti za svaki znak u Zodijaku. Ovaj vodič ima za cilj da bude satiričan i namenjen je samo u zabavne svrhe.

Čitajte dalje i živite dugo.

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovaj vatreni znak umire zamahujući bejzbol palicom toliko snažno da im se kidaju unutrašnji organi kao ovnovski udarač Džim Krejton, koji je pogodio houmran koji ga je poslao pravo u zemlju. Za ovaj znak je teško ignorisati izazov ili odbaciti opkladu, kao što je to bio slučaj sa, verovatno Ovnom, Sergejem Tuganovim koji je doživeo fatalni srčani udar nakon što se kladio sa drugom u 4 hiljade da bi mogao da ima seks dvanaest sati uzastopno. Ekser u njegovom kovčegu bio je kombinacija koitalnog kardio treninga i posledica konzumiranja cele boce vijagre.

Bik (20. april – 20. maj)

Večera za Dan zahvalnosti. Proždrljivost je omiljeni greh Bika. Ovo je vrsta znaka koji se slučajno uguši u vrećici čipsa ili umire padajući sa kreveta. Proždrljivost je omiljeni greh ovog krda, što se manifestuje u kraljevskom gutljaju šampanjca, Biku koji voli kolače, poput švedskog kralja Adolfa Fredrika, koji je obožavao hranu, do smrti.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Lako rasejani, pa i potpuno rasejani, Blizanci umiru dok obavljaju više zadataka; pokušavajući da pošalje poruku svom bivšem, promene radio stanicu, uvijaju trepavice i zgnječe Adderall (tabletu) dok upravljaju motornim vozilom.

Rak (21. jun – 22. jul)

Često u svojim osećanjima i nesposobni da izraze obim svog očaja, Raka ubija porazna težina njihovog nagomilanog emocionalnog prtljaga, neplaćenih parking karata, otrcanih plišanih životinja, kolekcije džempera i planine neispunjenih očekivanja.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Selfi. Koristite svoj selfi štap umereno. Lav je vrsta koja pada u smrt dok pokušava da se lepo obnaži na balkonu. Vladari pete kuće zabave, velika je šansa da će zaplesati u grob kao što su to uradili stanovnici Strazbura 1518. godine. U onome što je možda najlavljivija smrt svih vremena – jamajčanski aktivista Lav Markus Garvi je preminuo od moždanog udara nakon što je pročitao sopstvenu netačnu i prerano objavljenu čitulju.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Višegodišnje izneverene od svojih bližnjih i uvek uhvaćene između želje da pomognu i želje da se povuku, Devica na kraju umire od dosade, pada sa drveta ili se guši na smrt uz pomoć biljnih dodataka i/ili sopstvenih gorkih razočaranja.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Pravi skup štetnih flertova, ozloglašenih, sujetnih i raskalašenih partnera, Vagu ubija ljubomorna žena/muž njihovog ljubavnika, nelečeni sifilis ili komplikacije od neuspešne plastične hirurgije. Pod vladavinom Venere, planete ljubavi i luksuza, jasno je da je Vaga Džordž Plantagenet, kada mu se pružila prilika da odabere način pogubljenja, odlučio, prilično poetično, da se udavi u buretu vina. Velika pohvala za njega, što je retka vrsta Vage koja je sposobna da donese odluku.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije žive kroz svoje beskonačne ljutnje. Ovo je trik pitanje jer Škorpija nikada zaista ne umire, već umesto toga živi u ljutnji koju drže, žaokama koje bacaju i kletvama koje nose. Moćni igrači, praktičari veštičarenja i vladari osme kuće seksa, smrti i tuđeg novca, ovo je znak koji će najverovatnije lažirati sopstvenu smrt i/ili se izvući sa ubistvom.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Uvek pokušavajući da se dobro provede sve vreme i ne želeći da se zabava završi, niti da muzika prestane, Strelca ubije zalutali čep od šampanjca, umire smejući se svome ili se uguši u delimično izduvanom zamku na naduvavanje.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Vredni, kažnjavajući i zabrinuti za dobitke, kapital i druge stvari, Jarac je ili smrvljen na smrt od tega, umire masturbirajući na dušeku prekrivenom novcem, ili ga ubija dominacija koju su pokušali da mu uskrate, a možda i gomila nezadovoljnih radnika.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodoliju Raspućina i vođe kultova je teško ubiti, što se očitava u njegovom životu i dugotrajnoj smrti. Pošto je Vodolija više vanzemaljac nego čovek, ima više uma nego srca, potrebno je mnogo truda da se ubije. Uzmite u obzir Vodolije Gerija Hoja, koji je, na tipičan način fiksnih znakova, umro dok je pokušavao da dokaže poentu ili zlih očiju vodolije/čarobnjaka Gregora Raspućina koji je bio otrovan, upucan u glavu, više puta tučen i kastriran pre nego što se na kraju utopio u zaleđenoj reci. Njegov ukiseljeni polni organ je sada deo narodne legende, poštovan zbog svoje sposobnosti da čudesno izleči slepilo.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Strašno osetljive, zaljubljene u bekstvo i divlje se ljuljaju između apsolutne empatije i krajnjeg nihilizma, Ribe, koje žive samo od morske vode i etra, umiru od muke ili se dave u kadi, piše nypost.com.

Tagovi:
Pročitajte još: