Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Kako da za 2 dana na bazenu dobijete pravu morsku boju? Uz pomoć 1 trika biće kao da ste se upravo vratili sa Maldiva

SUNČANJE

Ako ove godine ipak ne odete na more, a iz Beograda ste ili nekog grada u Srbiji koji je većom površinom na betonu, pored reke, pretpostavljamo da će vaš izbor da bude i bazen.

Svakome od nas bi uvek bila bolja opcija uživali u ledenoj kafi ispod palme na Maldivima, pa još na peščanoj plaži. Ali, vraćamo se na beton, u realnost.

E sad ono glavno. Kako možete da postignete ten da ljudi nisu verovali da nije bilo mora?

Postoje dva trika. I verujte, uvek upale. Koriste se godinama, a sa mora ćete se uvek vraćati najcrnje.

Na letovanje se ne ide bez dve stvari: domaće orahovo ulje i kakao buter. Orahovo ulje je kupljeno na pijaci za manje od 300 dinara, a kakao buter u prodavnici „zdrave hrane“ za oko 400 dinara. Naravno, poneta je i krema sa zaštitnim faktorom i prvih par sati bi se prvo mazala ta krema, pa preko toga orahovo ulje, a popodne se uglavnom na kožu nanosio samo kakao buter. Iako je u čvrstom stanju, na toploti se brzo potpuno otopi i bude kao ulje, tako da se mora voditi računa da se teglica dobro zatvori nakon korišćenja.

Već nakon prvog dana, pogotovo uveče, kad se istuširate i operete kosu primeti se značajno tamnija boja.

Najbolji rezultati će se videti tek posle par dana. Za to vreme se ujutru i uveče u tankom sloju mazao kakao buter na lice i dekolte. Nije smetao za kožu, naprotiv bila je svilenkasta i nežna nakon mazanja. A tek da se ne priča o primamljivom mirisu čokolade koji se širio obalom. Verujte, nijedan proizvod iz drogerija ne može ni približno tako očaravajuće da zamiriše.

Ako pitate, a treba uskoro putovati na letovanje, nemojte da vas mrzi naći bar jedan od ova dva proizvoda, a veruje se da ćete se lako snaći kao i ja i za male pare kupiti oba. Naravno, ne zaboravite na šešir i najpre kremu sa visokim faktorom jer orahovo ulje i kakao buter nemaju nikakav zaštitni faktor. To vam dođe kao fini premaz preko kreme. Zdravlje bi trebalo da uvek bude na prvom mestu!

Tagovi:
Pročitajte još: