Kako najatraktivnije urediti sobu za tinejdžerke

Kako naša deca odrastaju tako potrebe za prostorom u kome najviše borave se menjaju. Kod devojčica su te promene najvidljivije i one su po pitanju svog prostora najzahtevnije. Lutke se zamenjuju šminkom i krpicama, a novi hobi zauzima značajno mesto i predstavlja najvažniji kutak u sobi.

Najbolje je pre početka adaptacije razgovarati sa devojčicom i utvrditi njene potrebe i želje kako biste realno, u skladu sa finansijama uspeli da ih sprovedete u delo. Na tržištu je bezbroj ideja sa različitim cenama. Ne štedite jedino na krevetu ili dušeku na kome će spavati, jer to je najvažniji deo svake dečije sobe. Ne zaboravite da time ulažete u kvalitet zdravlja svog deteta.

Mi, iz redakcije Dečiologija, potrudili smo se da za vas pronađemo idealna rešanja koja ćete možda moći da iskoristite i uklopite u prostor namenjen vašoj mezimici.

Otvoreni plakari su totalni hit moderno uređenih devojačkih soba. Gondole sa vešalicama i police u izlogu, što da ne? Ukoliko vaša devojčica ne voli kalsične ormane i soba nije dovoljno velika za neki standardni plakar, možda joj se ova ideja učini interesantnom.

soba2

sobe3

Izvor: Detinjarije