Karatisti Hajduka uspešni na početku sezone

U nedelju (18.02.2018.) u Staroj Pazovi je održano Prvenstvo Vojvodine za seniorke i seniore kao prvo zvanično takmičenje u ovom delu sezone.

Karate Klub „Hajduk“ je nastupio sa troje seniora i od njih troje čak dvoje su se okitili zlatnim medaljama što je sjajan učinak.  U konkurenciji seniora, Ćaćić Miljan je u kategoriji -60 kg. osvojio 1. mesto i ponovio rezultat od prošle godine, opet kao jedan od najmlađih takmičara koji je još uvek i mlađi senior. To je svakako dobra uvertira za Prvenstvo Srbije gde Miljan ide sa najvišim šampionskim ambicijama.

U konkurenciji seniorki, Papajčik Timea je u kategoriji -50 kg. takođe osvojila 1. mesto i samim tim nagovestila napad na pobedničko postolje i na Državnom šampionatu. Rac Ilija je nastupio u kategoriji -75 kg. i poražen je u meču za medalju, ali je ostvario plasman na Prvenstvo Srbije što je i bio primarni cilj pošto se radi o takmičaru koji je tek nedavno postao punoletan.

– Ovo je odličan početak novog dela sezone za Hajduke i pored podstreka, to nam daje pravo i za velika očekivanja na Državnoj smotri, izjavio je trener Nikola Greber.

Izvor: kula.rs