Karavukovo domaćin završnice državnog prvenstva za mlade ribolovce

Završna kola državnog prvenstva u sportskom ribolovu – disciplina plovak, za kadete, mlađe juniore i juniore, biće održana na kanalu DTD kod Karavukova, a takmičenje će trajati od četvrtka do nedelje.

Savez sportskih ribolovaca Srbije je organizator, a domaćin i tehnički organizator KSR “Dunav Karavukovo”. Očekuje se učešće oko 50 takmičara iz cele zemlje, među kojima će biti i petoro takmičara iz opštine Odžaci.

Kako se radi o završnim kolima, nakon takmičenja u Karavukovu biće poznati prvaci Srbije kod kadeta (U15), mlađih juniora (U20) i juniora (U25) za 2018. godinu. Ujedno je državno prvenstvo i izborno za sastav reprezentacije u tim uzrasnim kategorijama.

Za kadete će u subotu i nedelju, 16. i 17. juna, biti održano 3. i 4. kolo državnog prvenstva, dok će u petak, 15. juna, biti zvaničan trening. Proglašenje rezultata i dodela nagrada je u nedelju do 14 sati.

Juniori i mlađi juniori će imati 4, 5. i 6. kolo koja će biti održana u petak, subotu i nedelju, uz zvaničan trening u četvrtak. Proglašenje rezultata i dodela nagrada je u nedelju do 15 sati.

Kompletan program takmičenja može se videti ovde.

Za vreme trajanja državnog prvenstva, od četvrtka, 14. juna, do nedelje 17. juna u 17 sati, staze na kojima će se održavati takmičenje (Tromeđa i staza levo od mosta) biće zatvorene za rekreativni ribolov prema odobrenju JVP “Vode Vojvodine” kao upravljača ribolovnih voda.

Izvor: Radio Odžaci