Kidman, Teron i Robi: Novi trejler za film “Bombshell” prikazuje žene spremne za borbu

Oni koji su bili uključeni u ovaj skandal, kao i mnogi drugi koje veoma interesuje šta se zapravo desilo, željno iščekuju da pogledaju ovo ostvarenje.

Novi trejler za film “Bombshell”, koji je zasnovan na istinitoj priči, prikazuje tri žene sa američkog TV kanala “Fox News” kako se pripremaju za borbu protiv seksualnog uznemiravanja.

Radnja prati novinarku Grečen Karlson (Nikol Kidman) koja želi da započne sudski proces protiv Rodžera Ejlsa (Džon Litgau), osnivača “Fox News”, i kulture mizoginije koju praktikuje ovaj kanal.

U isto vreme, mlada producentkinja, fiktivni lik po imenu Kejla Pospisil (Margo Robi), dobija posao u ovoj kući i ubrzo saznaje za nezdrave uslove koji u njoj gaje, kad joj Ejls u šifrovanoj poruci kaže da mora da se pokaže “lojalnom” ako želi da napreduje u poslu. 

Šarliz Teron

Šarliz Teron je neprepoznatljiva u ovom filmu / Foto: Printskrin/YouTube/Lionsgate Movies

Ove priče se prepliću sa novinarkom Megan Keli (Šarliz Teron), čije javne kritike na račun Donalda Trampa postaju sve žešće. 

Kao što smo napomenuli, film je zasnovan na istinitoj priči, i ljudi koji su bili uključeni u ovaj skandal, kao i mnogi drugi koje veoma interesuje šta se zapravo desilo, željno iščekuju da pogledaju ovo ostvarenje.

Film je režirao Džej Rouč, a napisao ga je Čarls Randolf.

Bioskopska premijera je zakazana za 20. decembar 2019. godine.

Pogledajte trejler:

Preuzeto: Telegraf.rs