Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Krećete na put? Informišite se na vreme – radovi su, pa su neke trake zatvorene

Auto-put E-70

Na auto-putu E-70, Sremska Mitrovica- Batrovci, izvode se radovi na košenju putnog pojasa u oba smera, do 21. juna, u toku svetlog dela dana, a za saobraćaj su zatvorene zaustavne trake u dužini do 1 kilometar, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-putu E-70, petlja Dobanovci – granični prelaz Batrovci, u oba smera, u toku su radovi na košenju srednjeg pojasa, do 19. juna, u toku svetlog dela dana. Za saobraćaj su zatvorene preticajne trake u dužini do 5 kilometara.

Na auto-putu E-75, petlja Beograd – petlja Novi Banovci, u oba smera, izvode se radovi na košenju razdelnog pojasa, sutra od 8 do 15 časova. Radovi će se izvoditi u pokretu, uz zauzimanje preticajne saobraćajne trake u dužini do 5.000 metara.

Na auto-putu E-75, petlja Požarevac – petlja Velika Plana, smer ka Beogradu, izvode se radovi na zameni zaštitne žičane ograde, do 20. juna, a za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka, sa kratkotrajnim zauzimanjem izlivno – ulivnih traka. Saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Na Pančevačkom mostu, ka Pančevu, izvode se radovi na demontaži i postavljanju nove betonske odbojne ograde, do 15. avgusta, radnim danima i vikendom od 20 do 5 časova. Saobraćaj se odvija desnom saobraćajnom trakom.

Tagovi:
Pročitajte još: