Kula dobija novo klizalište

Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, obradovao je sve građane opštine Kula informacijom da će od ove zime, Kula imati svoje klizalište, pošto je lokalna samouprava izdvojila sredstva za kupovinu  istog.

Klizalište će biti postavljeno na poznatoj lokaciji, u dvorištu osnovne škole “Isa Bajić”, u Kuli.

“Ova lokacija je već prepoznata od naših sugrađana kao mesto dobro zabave i druženja, još tokom celog leta zahvaljujući novom košarkaškom terenu. U nastavku godine će takođe to tako biti. Opština će kupiti novo klizalište, Turistička organizacija osmisliti sjajne programe i celu zimu ovde će biti mesto susreta i druženja, i najmlađih, a i onih malo starijih“, rekao je Miljanić.

Kuljani su tokom prethodne zime, prvi put, imali priliku da se oprobaju na ledu, bez odlaska u neku od susednih opština ili u neki veći grad, već su uživali u već poznatom okruženju, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Predstavnici lokalne vlasti, uvidevši  veliki odziv građana, ne samo iz Kule, već i iz okolnih naselja, prepoznali su važnost ovog vida rekreacije, zabave i druženja za građane, a naročito za decu, te odlučili da im daju takvu mogućnost svake godine, uz bogat prateći program koji će pripremati Turistička organizacija opštine Kula.