Manifestacija Dan sporta 17. februara u Odžacima

Sportski savez opštine Odžaci obavestio je da će 17. februara u Sportsko poslovnom centru Odžaci biti održana manifestacija “Dan sporta” i u okviru nje Sajam sporta, izložba fotografija “Sport u opštini Odžaci” i dodela priznanja najboljima u oblasti sporta za 2016. godinu.

Na Sajmu sporta biće promovisani sportovi i škole sportova u opštini Odžaci, 12 takmičarskih sportova koji su trenutno zastupljeni i pet novih.

U okviru ovog dela programa biće prezentovane i aktivnosti Sportskog saveza opštine Odžaci, kao što su Besplatna školica sporta, besplatni fitnes program, sport invalida i po prvi put radnički sport.

Upravni odbor Sportskog saveza, kao organizator manifestacije “Dan sporta”, pozvao je sve zainteresovane volontere da se prijave za učešće u organizaciji ovog događaja.

Takođe, upućen je i poziv građanima i sportskim klubovima da dostave svoje fotografije za izložbu na kojoj će biti predstavljen sport opštine Odžaci, a organizatori su saopštili da će najbolje fotografije biti nagrađene prigodnim nagradama.

Najboljima u oblasti sporta u opštini Odžaci će u okviru “Dana sporta” biti svečano dodeljena priznanja u više kategorija, u tradicionalnom godišnjem izboru koji organizuje opštinski Sportski savez.